Jom kita menyumbang untuk umat Islam di KEMBOJA !! Fisabilillah...

Feb 18, 2009

Percutian yang indah

Salam sejahtera untuk semua viewer! Semoga hari ini lebih ceria, segar dan mantap dari semalam. Sesungguhnya muslim yang hebat itu, sentiasa bangga dengan 'Islam'nya, bukan bangga dengan dirinya. Bangga Islam dan bangga diri lain tau ! Baru-baru ni, kami sekeluarga bercuti ke Hotel SM, SP. Ye la.. anak-anak komen coz cuti baru-baru ni tak ke mana-mana. Anak-anak umi ni sebenarnya tak kisah jauh ke dekat, janji ada kolam, so kami dah jumpa tempat strategik! dekat jee.. Yang umi post ni, gambar dua anak umi yang comel! Iffah dan Nuzhan bergaya di lobby hotel.. Bukan main, tengok la anak sapa... Ok! Sekarang ini, umi free 10 minit. Curi masa post sesuatu untuk tatapan semua. Lepas ni, kalut dengan sukan. Maskot belum siap lagi, perbarisan belum cantik lagi. Harapan untuk johan agak tipis. Tapi takpa, semangat tu yang penting. Serius dan bersungguh dalam semua perkara! Sebelah malam pula, umi perlu ke asrama SMKB, program qiamullail bermula. Umi dijemput untuk re-call (muhasabah sebelum tidur), then ketuai qiam. Alhamdulillah, khabarnya anak-anak pengawas last year, azimah, ati dan fizo datang membantu. Terimakasih daun keladi.. Harapnya tiada yang 'melawat' ke program qiam kali ni. So all the best untuk semua yang bersungguh-sungguh menjayakannya.. bye dulu!

1 comment:

along Nazirah said...

Iffah n An.. Rindu kat adik-adik UMNFL Famili.. Sibuknyer umi.. Dah lama tak join re-call umi.. huhu..